Få din egen private Dyrlægekonto

Nu kan du dele din regning op i bidder 16. jan 2019

Få mere overskud i økonomien

Føler du nogen gange, at det kan være svært at finde penge til dyrlægeregninger? Og betyder det, at du måske ikke altid kommer af sted?

De fleste kæledyr får brug for at komme til dyrlægen. Hos Byens Dyreklinik Taastrup sørger vi nu for, at det ikke er økonomien, der sætter en stopper for besøget. Hvis du ikke har mulighed for at betale for behandlingen, er det ikke længere noget problem.

Dyrlægekonto

I samarbejde med Resurs Bank tilbyder vi nu Dyrlægekonto. Det er nemt og hurtigt at få sin egen private Dyrlægekonto.

Du kan både ansøge på dagen for behandlingen på klinikken - det eneste det kræver er, at du har din telefon og dit NemID med. Du kan også ansøge om en Dyrlægekonto inden en planlagt behandling, så du modtager dit personlige Dyrlægekonto-kort inden du skal betale.

Du kan ansøge over mobilen ved at sende en SMS med teksten RB DYRLÆGE til nummeret 1980. Du kan også ansøge her.

Du modtager svar inden for 10 sekunder 24/7 alle årets dage.

Del regningen op i bidder - rentefrit

Med Dyrlægekonto kan du få regningen delt op i bidder. Du bestemmer selv, hvor mange måneder du vil dele regningen op i - helt fra 3 til 48 måneder. Du kan få op til 18 måneder rentefri betaling.

Du ansøger om et specifikt beløb til behandlingen - godkendes du, kan du bruge Dyrlægekontoen igen og igen og igen. Ikke kun til behandlinger, men også til køb af eksempelvis foder og legetøj.

Lyder det som noget for dig? Så ansøg allerede om din Dyrlægekonto nu - så er du forberedt, når dit kæledyr skal forbi klinikken.

 

Repræsentativt eksempel
Køb for 5.000 kr. over 12 måneder. Betal 446 kr. om måneden. Debitorrente 0 %. Månedlig administrationsgebyr 29 kr.
Oprettelsesgebyr 0 kr. ÅOP 12,3 %. Samlede omkostninger 348 kr. Samlede beløb til tilbagebetaling 5.348 kr.

Betingelser
Alle, der er fyldt 18 år og ikke står registreret hos RKI Kreditinformation eller Debitor Registret, kan søge. Det er obligatorisk, at din betaling skal tilmeldes til betalingsservice. Så snart låneaftalen er underskrevet, kan behandlingen påbegyndes. Læs om betingelserne på Dyrlægekonto.dk.

Ansøg om din private Dyrlægekonto nu!

Del denne historie